NEB Lex Advisory Oy

Lakimiehen konsultointi Suomessa

PALVELUT
Me olemme luotettava avustajasi Venäjän alueella syntyvien oikeudellisten asioiden hoitamisessa perintö-, perhe-, siviili-, hallinto- ja rikosoikeuden sektoreilla. Meillä on runsaasti kokemusta ammattimaisesta yritystoiminnan juridisesta tuesta Venäjän alueella. Laajaan osaamiseemme kuuluu oikeudellinen apu ja neuvonta. Tavoitteenamme on toteuttaa tapauskohtaisesti paras ratkaisu
Tarjoamme juridisia asiantuntijapalveluja ja apua vahvalla kokemuksella Suomen puolella Venäjällä syntyvissä oikeustoimissa
Testamentit ja perunkirjoitukset
Perheoikeudelliset palvelut
Oikeushenkilöiden perustaminen, lopettaminen ja uudelleenjärjestely
Verotarkastukset
Maahanmuuttolainsäädäntö
Hallinto-oikeudelliset asiat
Välimiesriidat
Asianomistajan edunvalvonta
Rikosoikeudelliset syytteet Venäjän alueella
Tarjoamme ammatillista lakimiespalvelua Suomen kansalaisille Venäjän alueella syntyneissä oikeudellisia toimeksiannoissa
Tarvittaessa Venäjän puolella toimivat yhteistyökumppanimme pystyvät antamaan kattavaa lakimiesapua tapauskohtaisesti. Asiantuntijamme ja partnerimme antavat neuvontaa ja ohjausta, jos Suomen kansalainen on joutunut Venäjän puolella liikenneonnettomuuden osapuoleksi, on tullut oikeudettomasti lainvalvontaviranomaisten pidätetyksi, oikeudettomasti sakotetuksi, tai häntä kohtaan on muulla tavoin toimittu lainvastaisesti.

Näissä tapauksissa on tarve antaa kiireellistä apua ja neuvontaa välittömästi ja paikan päällä. Riittää, että sinä, sukulaisesi tai ystäväsi teette yhden puhelinsoiton asiantuntijamme, jollain kuvailette vahinkotilanteen ja ilmoitatte paikan, jossa on toimittu lainvastaisesti. Enintään kahden tunnin kuluessa asiantuntijamme ja kumppanimme ovat tarjoamassa Suomen kansalaiselle ammattimaista lakimiesneuvontaa Venäjän alueella.
Tarjoamme neuvontaa ja juridista asiantuntija-apua kiinteistökauppaan Suomessa ja Venäjällä
Kun etsit Suomesta tai Venäjältä kiinteistökohdetta hankkimista tai vuokrausta varten, asiantuntijamme auttavat sopivien vaihtoehtojen kartoittamisessa, tarvittavien asiakirjojen hankkimisessa, kiinteistöjen ominaisuustietojen tarkistamisessa sekä muissa toimissa. Kiinteistörekisterissäme on valmiita kohteita, jotka sopivat ostettaviksi tai vuokrattaviksi.
Tarjoamme lakimiesneuvontaa sekä juridista asiantuntijatukea koskien yhteistoimintaa yritysasiakkaiden kanssa
NEB Lex Advisory Oy tarjoaa jatkuvaa lakimiehen tukea yritysasiakkaille:

- lakimiespalveluja, edunvalvontaa Venäjän Federaation kaikissa valtion viranomaisissa sekä kaupallisissa yrityksissä

- yritysasiakkaiden hankkiminen ja toiminnan edistäminen

- venäläisten yritysten taustojen tarkistaminen, riskiarviointi

ONKO KYSYTTÄVÄÄ?
MITEN ME TOIMIMME
Mikäli tukitoimet ja neuvonta ovat luonteeltaan suunniteltuja, asiakkaalle varataan vastaanottoaika, jolloin sovitaan toimeksiannon luonne, tapa sekä kustannukset. Seuraavaksi asiakkaalle annetaan lasku maksettavaksi. Jos kyseessä on kiireellinen tapaus, mm. lakimiesneuvonta paikan päällä, lasku lähetetään asiakkaalle maksettavaksi, minkä jälkeen toimeksianto alkaa.
1
Yhteydenottopyyntö
Asiakas jättää yhteydenottopyynnön. Me otamme yhteyttä varmistaakseen asian luonteen.
2
Asioista sopiminen
Asiakkaan kanssa sovitaan alkukartoitus, jossa selvitetään juridista puolta ja arvioidaan millaisia toimenpiteitä tilanne vaatii sekä katsotaan palvelujen kustannukset.
3
Maksu
Asiakas maksaa laskun
4
Toimeksianto alkaa
1
Yhteydenottopyyntö
Asiakas jättää yhteydenottopyynnön. Me otamme yhteyttä varmistaakseen asian luonteen.
2
Toimeksianto alkaa
Asiakkaan kanssa sovitaan alkukartoitus, jossa selvitetään juridista puolta ja arvioidaan millaisia toimenpiteitä tilanne vaatii sekä katsotaan palvelujen kustannukset.
Jos olet Venäjän alueella, niin kartoituksen jälkeen oikeudellisen asian hoitamista varten Sinua avustaa meidän yhteistyökumppanimme Pietarin asianajotoimisto "Verot, talous ja yrittäjyys", joka on toiminut alalla reilut 20 vuotta.

YHTEYDENOTTO


© All Right Reserved. NEB LEX ADVISORY OY.